Grundig husrenovering

Renovering af hus eller lejlighed

10 års erfaring med renoveringsarbejde

​Er det ved at være tid til renovering af hus eller lejlighed? Så lad mig ordne huset eller lejligheden for dig. Hos Murermester M.B.N ApS er du altid sikret et professionelt håndværk til tiden.

Som murer har jeg mere end 10 års erfaring med små og store renoverings- og mureropgaver. Min kunder består af private, erhverv og boligforeninger i blandt andet Kastrup på Amager, i Hvidovre og adskillige andre steder.

En kærlig hånd eller en totalrenovering

​Jeg tilbyder både ombygning, renovering af hus og renovering af badeværelse. Det kan også være en renovering af lejlighed. Kunderne kan være private, der lige har købt et hus, som trænger til en kærlig hånd. Det kan også være i forbindelse med en salgsklargøring. Andre kunder er udlejere eller boligselskaber, som skal i gang med en større istandsættelse, eller som skal ordne en fraflytningsbolig.

Renoveringen kan være stor eller lille, men vil typisk inkludere badeværelset, hvis det er gammelt. Et flot og funktionelt badeværelse sætter prikken over i'et. Samtidig øger det boligens værdien. Dertil kommer, at det er nemmere at finde en lejer, hvis det er en udlejningsbolig, og samtidig kan huslejen øges for den nye lejer.

Hvad koster renovering af hus?

​Mine priser for en husrenovering afhænger dels af den nuværende stand og dels af ønsker og behov i forhold til materialer. Dertil kommer eventuelle elektrikere og VVS-installatører med videre, hvis der skal ændres i de tekniske installationer.

Kontakt mig gerne for at få mere information og for at aftale et besøg, hvor jeg ser nærmere på boligen. Her kan vi gennemgå dine ønsker og behov. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på renovering af hus eller lejlighed.

Jeg tilbyder også renovering af badeværelse. Se mere her.

Over 10 års erfaring

Vælger du Murermester M.B.N som samarbejdspartner, får du en garvet fagmand.

Her overholdes aftalerne

En aftale er en aftale, og det gælder også hos Murermester M.B.N. der tager deadlines seriøst.

Professionel rådgivning

Jeg går altid op i at yde professionel rådgivning, så kunden får det bedste slutprodukt.

Har du spørgsmål til murerydelser?​

Kontakt mig via formularen og modtag et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til mig på telefon 29 42 33 36 eller sende en e-mail til mikkelnielse@gmail.com

Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål omkring en mureropgave?​

Så tøv ikke med at kontakte Murermester M.B.N

Kontaktinformation

Dalføret 10, 1. tv.

2300 København S

Klik her for rutevejledning

Telefon: 29 42 33 36

Murermester M.B.N ApS

Mikkel Baktrup er indehaver af Murermester M.B.N ApS og har 10 års erfaring med en bred vifte af opgaver inden for murerbranchen.

CVR​: 41748788