Facaderenovering med præcision​

Facaderenovering – den rette løsning til dit gamle hjem

Trænger dit hus til en facaderenovering?

Er murværket på dit hjem eller din erhvervsbygning nedslidt, gammelt og trist i udtrykket? Så kan en facaderenovering være den helt rigtige løsning til igen at få bygningen til at fremstå som ny. Og her kan jeg, Murermester M.B.N. ApS, hjælpe dig.

Jeg kører rundt og løser opgaver med renovering af facader for kunder i og omkring hele København, herunder på Amager, i Hvidovre og lignende omkringliggende byer. Med mine mere end 10 års erfaring som murer kan du trygt stole på, at jeg er den helt rigtige til at tage hånd om murstenene hjemme ved dig.

Få en praktisk og æstetisk løsning

En facaderenovering kan være et stort projekt, men det er umagen værd. For det første kan en facaderenovering nemlig være en fornuftig økonomisk beslutning, da en helt ny facade både øger værdien af dit hjem og samtidig kan den forbedre dit energiregnskab.

​Samtidig udgør facaden det overordnede indtryk af hele dit hjem, når man ser det udefra. En facaderenovering bidrager derfor positivt til hele bygningens udseende. Med min forståelse for bygningens grundlæggende arkitektur, kan jeg udføre en facaderenovering, så den æstetiske effekt ikke ødelægges.

Kontakt mig og kom i gang med at forny dit hjem

Med stor indsigt, har jeg løst mangeartede opgaver inden for facaderenovering og vedligeholdelse. Så skal du bruge en murer til at gennemføre en professionel renovering af din facade, så kontakt Murermester M.B.N ApS.

Jeg er desuden også altid klar til at tage en snak om dine ønsker og behov, og jeg udformer dig gerne et tilbud på opgaven, så vi sammen kan komme godt i gang med fornyelsen af dit hjem.

Over 10 års erfaring

Vælger du Murermester M.B.N som samarbejdspartner, får du en garvet fagmand.

Her overholdes aftalerne

En aftale er en aftale, og det gælder også hos Murermester M.B.N. der tager deadlines seriøst.

Professionel rådgivning

Jeg går altid op i at yde professionel rådgivning, så kunden får det bedste slutprodukt.

Har du spørgsmål til murerydelser?​

Kontakt mig via formularen og modtag et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til mig på telefon 29 42 33 36 eller sende en e-mail til mikkelnielse@gmail.com

Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål omkring en mureropgave?​

Så tøv ikke med at kontakte Murermester M.B.N

Kontaktinformation

Dalføret 10, 1. tv.

2300 København S

Klik her for rutevejledning

Telefon: 29 42 33 36

Murermester M.B.N ApS

Mikkel Baktrup er indehaver af Murermester M.B.N ApS og har 10 års erfaring med en bred vifte af opgaver inden for murerbranchen.

CVR​: 41748788