Badeværelse efter kundens ønske​

Renovering af badeværelse og toilet

10 års erfaring med badeværelsesrenovering

​Drømmer du om en større eller mindre renovering af badeværelse? Så kan jeg renovere det for dig. Hos Murermester M.B.N ApS er du altid sikret et ordentligt og professionelt håndværk, der indfrier alle dine drømme.

Som murer har jeg mere end 10 års erfaring inden for murerfaget, og jeg renoverer badeværelser og toiletter for private, erhverv og boligforeninger i blandt andet Kastrup på Amager, i Hvidovre samt mange andre steder. Jeg tilbyder også renovering af hus.

Få et lækkert, rummeligt og funktionelt baderum

​Måske er det tid til at få et nyt badeværelse, eller måske ønsker du bare en lille badeværelsesrenovering. Jeg tilbyder alle former for renovering af badeværelse, og det kan være alt fra at skifte nogle fliser til at bygge hele badeværelset om.

Badeværelser holder i mange år, men før eller siden bliver de utidssvarende og måske ligefrem upraktiske. Vi stiller andre krav end tidligere, hvor vi i dag foretrækker lækre, rummelige og funktionelle badeværelser. Et nyt bad og toilet forøger også boligens værdi, og det gælder i forhold til både salg, udlejning og omlægning af lån.

Hvad koster renovering af badeværelse?

​Mine priser for renovering af badeværelse afhænger af omfanget, herunder ønsker til fliser, sanitet og inventar. Det kan for eksempel være, at du ønsker badekarret udskiftet med en muret badeniche.

Kontakt mig gerne for at aftale et møde hjemme hos dig, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov samt de forskellige muligheder. Herefter kan jeg udarbejde et uforpligtende tilbud med en fair og billig pris.

Jeg tilbyder også hjælp til renovering af hus. Se her.

Over 10 års erfaring

Vælger du Murermester M.B.N som samarbejdspartner, får du en garvet fagmand.

Her overholdes aftalerne

En aftale er en aftale, og det gælder også hos Murermester M.B.N. der tager deadlines seriøst.

Professionel rådgivning

Jeg går altid op i at yde professionel rådgivning, så kunden får det bedste slutprodukt.

Har du spørgsmål til murerydelser?​

Kontakt mig via formularen og modtag et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til mig på telefon 29 42 33 36 eller sende en e-mail til mikkelnielse@gmail.com

Du kan også benytte vores kontaktformular.


Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål omkring en mureropgave?​

Så tøv ikke med at kontakte Murermester M.B.N

Kontaktinformation

Dalføret 10, 1. tv.

2300 København S

Klik her for rutevejledning

Telefon: 29 42 33 36

Murermester M.B.N ApS

Mikkel Baktrup er indehaver af Murermester M.B.N ApS og har 10 års erfaring med en bred vifte af opgaver inden for murerbranchen.

CVR​: 41748788